Spuitwerk voor particulieren

Home » Interieurspuiterij » Particulieren

Interieurspuiterij PMH Coatings verzorgt veelal spuitwerk voor particulieren die hun interieur nog lang niet beu zijn, maar die de boel wel willen opfrissen. En… die geen rib uit hun lijf kwijt willen zijn aan een compleet nieuw interieur. Meubels, keukenkastjes of radiatoren laten spuiten is zeker de moeite waard is; ze kunnen weer jaren mee.

Interieur laten spuiten: van keukenkastjes tot binnendeuren

Overweeg je enkele interieurdelen te laten spuiten? Bijvoorbeeld de keukenkastjes, een tafel, bank of de binnendeuren? Wij trekken je graag over de streep. Spuitwerk is vele malen sterker dan schilderwerk. En bovendien superglad. Twijfel je of spuiten de juiste optie is? Kom gerust langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Spuitwerk door PMH Coatings in Dongen

PMH Coatings in Dongen is een begrip in de regio voor spuitwerk voor zowel particulieren als bedrijven. Wij pikken de interieurdelen graag bij u thuis op. Bent u meubelbouwer, interieurbouwer of bedrijf, dan kunt u de delen ook zelf bij ons afgeven aan De Hak 3 in Dongen. Heeft u vooraf vragen over spuitwerk? Wij staan u graag te woord.