Algemene voorwaarden

Home » Algemene voorwaarden

Algemene inkoopvoorwaarden

Algemene inkoopvoorwaarden voor de schilders-, onderhoud- en glaszetbranche in Nederland, vastgesteld door de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid Koninklijke Vereniging OnderhoudNL, Vereniging van restauratie-, schilders- en (totaal) onderhoudsbedrijven, industriële onderhouds- en glaszetbedrijven. Deze voorwaarden zijn in werking getreden per 2 september 2019 en zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel, onder nummer 40409386.

Bekijk onze algemene inkoopvoorwaarden: OnderhoudNL - 2019 Algemene inkoopvoorwaarden

Algemene Voorwaarden Consumenten

Algemene consumentenvoorwaarden voor de schilders-, onderhouds- en glaszetbranche in Nederland, vastgesteld door de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid Koninklijke Vereniging OnderhoudNL, vereniging van (restauratie-)schilders- en (totaal-)onderhoudsbedrijven, industriële onderhouds- en glaszetbedrijven. Deze voorwaarden treden in werking getreden per 2 september 2019 en zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40409386.

Bekijk onze algemene voorwaarden consumenten: OnderhoudNL - 2019 Algemene voorwaarden consumenten

Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

Algemene voorwaarden voor de zakelijke markt voor de schilders-, onderhouds- en glaszetbranche in Nederland, vastgesteld door de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid Koninklijke Vereniging OnderhoudNL, vereniging van (restauratie-)schilders- en (totaal-) onderhoudsbedrijven, industriële onderhouds- en glaszetbedrijven, inclusief verkoopvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn in werking getreden per 2 september 2019 en zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40409386.

Bekijk onze algemene voorwaarden zakelijke markt: OnderhoudNL - 2019 Algemene voorwaarden Zakelijk inclusief verkoopvoorwaarden