Interieurspuiterij PMH Coatings

Home » Interieurspuiterij

De veelzijdige interieurspuiterij PMH Coatings in Dongen verzorgt zowel duurzaam spuitwerk voor particulieren als spuitwerk voor interieurbouwers, meubelmakers, bedrijven en industrie. Denk hierbij aan alle mogelijke interieurdelen binnenshuis. En of ze nu van hout, mdf, metaal of glas zijn; wij hebben alle technische equipment in huis voor het finishen van elk materiaal. Het spuitwerk vindt plaats in onze stofvrije werkplaats met meterslange rails. We hebben een capaciteit van 85 karren, dus grote opdrachten zijn geen probleem.

Bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit. Wij werken met de hoogwaardige lakken van Anker Stuy en BICCS.

Interieur laten spuiten: van keukenkastjes tot complete winkelinterieurs

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het er weer als nieuw uit laten zien. Keukenkastjes, kasten, binnendeuren, tafels, stoelen, houten of stalen banken en complete winkelinterieurs; alles is mogelijk. Uw keuken of interieur laten spuiten bij een meubelspuiterij heeft voordelen ten opzichte van schilderen.
Check de voordelen van spuiten.

Interieur spuiter PMH Coatings in Dongen

U wilt wel zeker weten dat het spuiten perfect gebeurt. Interieur spuiter PMH Coatings in Dongen onderscheidt zich door jarenlange ervaring in het schilders- en spuitvak en hanteert een hoge kwaliteitsstandaard. Verven en lakken hebben voor ons geen geheimen meer. U kunt bij ons terecht voor betrouwbaar advies en onderhoudstips.

Een impressie